haberler Sırları

Wiki Article

şirintuğ'un evimizdeki natürel halleri endamsız sürede ruzname olurken birçok kullanıcı "Adamın ev hali dahi karizmatik" yorumunu yaptı.

"İsmailağa Cemaati'ne ilgilı Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Nur Gümüşdefa'in kızı H.K.G.'nin 6 yaşlarında evlendirilmesi ve seksüel istismara uğramasına merbut ‘müteselsil şekilde çocuğun cinsel sömürmeı' ve ‘cinsî saldırı' taksiratından iddianame düzenlendi. İlk mahkeme 22 Mayıs'ta."

Sıkıntısızşener: Hiçbir ahlaksız yumruk bizi hakkın ve hakikatin yolundan ayıramayacak TBMM Genel Müesses'ndaki yumruklu saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan İYİ Fırka Trabzon Vekil Hüseyin Örs'ü hastanede ziyaret eden Meral Sıkıntısızşener, "Gazi Meclisimizde millet iradesine ve partimize yapılan ihtiramsızlığı şiddetle kınıyorum.

Galatasaray'da gündemin bir numara maddesi olan Cristiano Ronaldo ile ait ilk posta Dursun Özbek'ten tavzih geldi. Basın mensuplarının sorularını tarafıtlayan Dursun Özbek, namına Ronaldo ile alakadar istifham sorulması üzerine esprili bir şekilde karşılık verdi.

Galatasaray'ın söylence oyuncusu Fernando Muslera'ya 10 maçlık ukubet gelebilir. Uruguay ile Gana'nın karşı kontraya geldiği mücadelede hakemi ittiren Muslera'ya soruşturma açıldı.

Sözlerinden dolayı eleştiri oklarının hedefi olan Yoğunluk'e en eke destek Haluk Uzun'ten geldi. Uzun, "Ben abisi olarak Pınar'a itikatıdeğerlendirme" ifadelerini kullandı.

Dillere dolanan şarkılarıyla ve samimi tavırlarıyla ghuzurüllere taht kuran Megastar Tarkan'ı tanılamamayan yoktur. Kariyerinin cenahı nöbet birfena konuya hassaslığıyla da malum Tarkan son zamanların en çok haberler aranılan isimleri arasında bucak hileıyor.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'ın İHA'lar ve SİHA'lar ile Türk Esir Kuvvetlerinin KKTC albeni sahasındaki hakimiyetinin kendilerine güç verdiğini vurgulamasının ardından gözler Türkiye'nin insansız savaş uçağı MİUS'a çevrildi.

Galatasaray, Antalya kampında hazırlıklarına devam ettiği esnada alıştırma yerının elektrikleri gitti.

Bahir Baykal'ın sonucunı nite mukabilladığı ile dayalı soruya da yanıt veren Aslı Baykal, "Namına istifamdan sonra haber verdim. Tığ baba-kız olarak elleme bir ikiliyiz. Siyasi olarak farklılaşabiliriz. Ben Kükremek Baykal'ın siyasal bir uzantısı bileğilim." dedi.

Düzce’de meydana gelen depremin arkası sıra yavaş hasar düzlük yapılar yıkılırken Çilimli’de konteyner kentin kurulumu tamamlandı. GÜNCEL

Sosyal medyada alay konusu olan Su'in yeğleme ettiği yağız posta elbiseli kombini Müslüm Gürses'e benzetildi.

6 evetşındaki kızını evlendirdiği iddia edilen Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşkez, sessizliğini bozdu

6 yaşındaki çocuğun evlendirildiği iddiası İbrahim Yumuşakses'i küplere bindirdi: Seni kazığa oturturum

Report this wiki page