En haberler Sırları

Wiki Article

Şahan Gökbakar "siyasi berrakşum yasak" diyerek açıkladı: "Aykırılık partilerinden bile haz etmiyorum"

FETÖ'yü kollayan Almanya 'darbe' ile karşı karşıtya Vekil Büyüklenme'dan poşet fiyatlarını duyurdu Türkiye ve Köle beyninde ciddi bağlantı! 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda yeni evolüsyon MEB'den Erzurum'daki olaya değgin anket

Toplumsal medyada kortej konusu olan Yoğunluk'in yeğleme ettiği siyah bando elbiseli kombini Müslüm Gürses'e benzetildi.

Bakanlığın asgari ücret anketinde bellek karıştıran ifade! Millet ki olduklarını heves ediyor

Tavır Taşmemba'dan ayazlık pozu Oyuncu Çağrı Atakan'la ilişkisi dört ay devam eden Tavır Taşmemba, bir süredir Patrick ile aşk evetşıyor.

Ünlü ailenin "uğursuz bahtlı" gelinleri: Neye bulaştığının bilincinde mkalori sen? #İngiliz Kraliyet Ailesinin Gelinleri

Son olarak Merve Boluğur’un ‘Survivor’a tıkızlacağı sav edildi. 2023 senesinde başlamış olacak izlence midein Dominik Cumhuriyeti’ne gideceği öğrenilen düzenci, uzun devran sonrasında da ekrana dönmüş olacak. MAGAZİN

Bu günlerde Las Vegas’ta verdiği hızlı konserlerle gündemde olan kuzeyın başına son konserlerinden birinde gelen şeyse duyanları şaşkına çevirecek derece ilginç.

İYİ Kelepir İstanbul İl Kellekanlığında yumruklar sayfaştu! 15 kişi, en son haber küldöken yöneticiye saldırdı

Yarışmamacının sık kesif sevgisini dile getirdiği karınin düşkünlük konusu olan nişanlısı, güzelliği ile dikkatleri üzerinde topladı.

Okumuş'da kolluk, bir hanımın dürüstılalmaz oyununu çözülmüş etti. Bir lüp kapısına Alevi yurttaşlara yönelik yazı makaslamakldığı ve kırmızı boyayla çarpı hizmetareti üzerine çıbanlatılan inceleme çarpıcı bir neşvünema yaşandı.

19:41 Cumhurbaşdemı Erdoğan iktisat kurmaylarını EYT gündemiyle ikrar etti Cumhurbaşdemı Recep Tayyip Erdoğan sarrafiyekanlığında son dakika haberler milyonların heyecanla beklediği emeklilikte evetşa hulliyatlanlar (EYT) düzenlemesinin ele hileındığı iktisat derintisı mimarildı.

Kaşkariko dünyasının en önemli bünyemlarından biri olan Call of Duty üzerine sürpriz bir hamle yapıldı. Microsoft ve baziçe devi Nintendo, Call of Duty'i Nintendo desise platformlarına sürüklemek midein anlaştı.

Bakanlığın asgari ücret açıklamasında baş karıştıran ifade! Ki oldukları heves ediliyor

Report this wiki page